London, august 1966. Byen blir rystet av de brutale mordene på tre politimenn, og tre menns skjebner blir bundet sammen gjennom denne hendelsen og konsekvensene av den, som strekker seg over tre tiår. En ambisiøs politimann blir trukket inn i intriger som innebærer korrupsjon, en journalist ser sitt snitt til å få det store scoopet og en småkriminell blir forfulgt av tanken på den voldelige hendelsen.
Forlag Sceptre
Utgivelsesår 2001
Genre Krim
Omtalt tid 1980-1989 1970-1979 1960-1969
Omtalt sted London
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.