Havprinsen

med hjertet i døden

av (forfatter).

Norske bøker 2011 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dypt nede på havbunnen finnes en verden som ingen mennesker vet om. Der bor havfolket, som har både lunger og gjeller. Stedet er utstyrt med både moderne teknologi, EK-er, genmanipulerte skapninger og sorte hemmeligheter. David, Daniella og Anastacia befinner seg i en truende ruinby. David mener de er midt i et slags spill. Dette er den tredje boka om havfolket.

Omtale fra forlaget

"Fytti flate så grusomt!" vrælte Daniella og holdt seg for ansiktet, som for å skjerme seg fra virkeligheten. Hun hadde begynt å gråte hysterisk. "Hvordan i heiteste Letumia skal vi greie å hjelpe dem?!" skrek Anastacia og satte deretter blikket i David. "David!" "Kordan skal EG vite det?!" bjeffet David frustrert mens han veivet med armene så sverdet svinget til alle kanter. "Det e som eg sa! Vi e midt i et slags spill!" Han lot blikket flakke fra bygning til bygning. Dette sort-hvittlandskapet gjorde ham sprø. I tillegg var det stille som i graven rundt dem, og tomt for absolutt alt liv. Byen var som hentet fra et mareritt. Det var som om de høyeste bygningene sto klare til å falle over dem og begrave dem alle i et kaos av knust stein. Davids blikk fanget opp det som måtte være restene av en fontene med statue - sønderknust av et digert tre med sorte blader. Som om en flodbølge eller en tornado hadde vært innom og ribbet hele byen for liv. Dødsbyen. Dødsplassen. Byen ingen hadde kommet levende fra... Kristine Rande fikk ideen til serien om "Havprinsen" sommeren 2006 da hun var 15 år, og har siden den gang utviklet eventyret. Julen 2008, da hun var 17 år, debuterte hun med Havprinsen - Leting etter blått blod, og sommeren 2010 utgav hun oppfølgeren Havpinsen - Den sorte skjebne.

Bokdetaljer

Forlag Norske bøker

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788281121904

EAN 9788281121904

Genre Fantastisk litteratur

Språk Bokmål

Sider 291

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket