Boka gir ei oversikt over de beste havnene i Oslofjorden, Østfold og Vestfold, og på strekningene Svenner til Lista, Koster til Yttre Tistlarna og Skagen til Læsö. Den inneholder blant annet detaljerte havnekart, beskrivende tekst om beliggenhet, seilingsforhold og generell informasjon om stedet, helikopterfotografier av havnene, oversiktskart og nøyaktig posisjon på alle havnebeskrivelser. Har alfabetisk register.
Man trenger bare en guidebok for å dra på sommerferie!
- Svært gode kart og flyfoto til alle havnene
- Hendig format med spiralinnbinding
Denne guideboken gir deg de beste havnene fra kysten av Norge, Sverige og Danmark. Her har forfatteren samlet de beste stedene og presentert dem med kart og flyfoto. Boken er ideell for deg som skal på en treukers seiltur og ikke ønsker å kjøpe alle bøkene. Boken har samme format som tidligere utgivelser og inneholder: De beste havnene i Oslofjorden og langs Sørlandskysten, nye bilder og kart fra de beste havnene langs den svenske veskysten og Danmark.
Utgivelsesår 2011
Format Spiral