Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter med norsk sjømat som hovedingrediens. 25 ulike arter av fisk og skalldyr er representert i oppskriftene. Boken inneholder også et fiskeleksikon. Har register.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter med norsk sjømat som hovedingrediens. 25 ulike arter av fisk og skalldyr er representert i oppskriftene. Boken inneholder også et fiskeleksikon. Har register.
Forlag Atlantic forl.
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788299673013
EAN 9788299673013
Språk Bokmål
Sider 336
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket