Boka gir et overblikk over ulike former for havbeiting. De mest aktuelle artene av fisk og marine arter er omtalt, og gjennomføring og drift av havbeiteprogrammer er diskutert sammen med kostnader og inntektskilder. Resultatene fra et omfattende nordisk avlsprosjekt for havbeite som ble gjennomført på Island blir nøye gjort rede for. Det norske havbeiteprosjektet PUSH som ble gjennomført på 1990-tallet blir omtalt, og en del av resultatene blir presentert. Har litteraturliste og register.
Forlag Gan forlag
Utgivelsesår 2001