Havannas hete netter ; Ingenting alvorlig

av (forfatter) og Cathy Williams (forfatter).

Harlequin og HarperCollins Nordic 2020 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Havannas hete netter
Miniserie: Storm i paradis (5)
Den hete, pulserende livsgleden i Havanna er åpenbart smittsom. Hvorfor skulle ellers den forsiktige Kitty Quested uten videre gi etter for den plutselige lengselen etter å tilbringe en natt med en vilt fremmed mann? Da det, litt for sent, viser seg at César er sjefen for firmaet hun jobber i, blir hun imidlertid innhentet av virkeligheten. Enda verre blir det da den neste nyheten slår ned som en bombe - natten har fått uventede følger!

Ingenting alvorlig
Den dyktige og tilknappede økonomen Kate Watson er ikke vant til å få den typen oppmerksomhet sjefen gir henne. De hete blikkene hans overrasker henne, siden hun er veldig nøye med hvilke signaler hun sender. Alessandro flørter på sin side ofte og gjerne og elsker forhold uten forpliktelser. Men Kate er annerledes, og det er helt umulig å fange interessen hennes. Er hun virkelig så strikt og tilknappet som hun virker?

Forlag Harlequin HarperCollins Nordic

Utgivelsesår 2020

Serier Romantikk Storm i paradis (5)

Genre Romantikk