Etterforskeren Arkadij Renko kommer rett til Cuba fra Moskva. Cubanerne insisterer på at et lik som er funnet i Havanabukta er Arkadijs venn Pribluda, men han er ikke sikker på at dette er sant. Som en russer som etterforsker mordet på en annen russer, er ikke Arkadij populær, men det er han vant til. Selv om han ikke snakker spansk og ikke forstår noe av Cuba, blir han dratt inn i denne fremmede, forførende verdenen. Dette er den fjerde romanen om Arkadij Renko.
Utgivelsesår 2000
Serie Arkadij Renko (4)