Leif Vetlesens liv har vært dramatisk, spennende, frodig. Og det har vært harde tak, mennesklig såvel som fysisk, faglig og politisk. I denne selvbiografiske boken forteller han, mer personlig enn i tidligere bøker, om sitt liv som krigsseiler og som tillitsmann for sjøfolkene under og etter krigen. Her er også åpenhjertige skildringer av hvordan han ble grepet av den kommunistiske ide, hans møte med den sagnomsuste Peder Furubotn, som han etter sprengningen av NKP i 1949 delte hus med i flere år. Men også tiden som dekksgutt, rekefisker, asfaltrallar og NORAD representant er med.
Utgivelsesår 1991
ISBN13 9788205193338
EAN 9788205193338
Omtalt sted Norge
Omtalt person Leif Vetlesen
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.