Det skjer mye i Denton. En ung gutt blir funnet død, med en finger avkuttet, en annen ung gutt, Bobby, forsvinner. En psykopat knivstikker babyer mens de ligger og sover i vognene sine. En ung jente blir bortført, hun blir funnet naken i en veikant, hennes far har betalt for å få henne fri. Et annet lik dukker opp, med tre fingre kuttet av. Så dukker det opp et krav om løspenger for Bobby, sammen med en av hans fingre. Inspektør Jack Frost og de andre politimennene på Denton politistasjon har nok å henge fingrene i.
Forlag Corgi Books
Utgivelsesår 1996