Dusørjeger Stephanie Plum får stadig nye utfordringer. Syvåringen Annie og moren Evelyn har forsvunnet. Hun leter vanligvis ikke opp kidnappede barn, men siden familien er naboer med Stephanies familie tilbyr hun sin hjelp og finner langt mer enn hun håpet på. Samtidig skal hun finne Steven Soder som har en forbindelse til den skumle Eddie Abruzzi som alle advarer henne mot. Hun trenger Rangers hjelp, selv om det innebærer at hun må jobbe altfor tett på Ranger. Letingen blir et kappløp mellom Stephanies egne styrker og Abruzzigjengen. I tillegg er en dødelig kanin på frifot.
Forlag St. Martin's Press
Utgivelsesår 2003
Serie Stephanie Plum (8)
Genre Krim
Omtalt sted New Jersey
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket41 bokelskere følger dette verket.