Har du husket å spørre?
Tittelen på denne boken beskriver noe av det viktigste ved innsamling i menigheter og for frivillige organisasjoner: Man må spørre. Å oppfordre eller vise til et behov er sjelden nok. Denne håndboken for innsamling i menigheter vil lære deg å spørre på den beste måten. Slik at din menighet får gaveinntektene den trenger, og slik at giverne bevarer gleden ved å gi.
Det er et stort mangfold av menigheter i Norge, men de gode prinsippene for innsamling er gyldige for alle. Boken er skrevet slik at både menigheter i Den norske kirke og ulike frikirkelige menigheter vil ha stor nytte av å lese den.
Boken inneholder både teoretisk veiledning til innsamlingskommunikasjon, og en rekke praktiske tips og ideer til hvordan innsamling og givertjeneste kan gjennomføres i praksis.
Forlag Eide forlag
Utgivelsesår 2024