Miley får besøk av kusinen sin Luann, som aldri har vært særlig snill. Men til å begynne med oppfører hun seg ganske bra, og Miley lurer på om de kanskje har lagt barndommens fiendskap bak seg. Det er når hun inviterer kusinen med på en Halloweenfest at hun skjønner at hun tok feil. Luann binder henne fast og kler seg ut som Hannah Montana.
Miley Stuart elsker å være popsensasjonen Hannah Montana - men når hennes slue dobbeltgjenger av en kusine kommer på besøk, er ikke Miley den eneste som vil smake på berømmelsen. Til å begynne med, viser Luann seg fra sin beste side, og Miley begynner å tro at de har lagt barndommens fiendskap bak seg. Hun inviterer til og med Luann med på den kuleste Halloweenfesten i byen. Men når Luann binder henne fast inne i den hemmelige Hannah Montana-garderoben hennes, skjønner Miley at hun har tatt helt feil. Kan Mileys venner redde henne i tide? Eller kommer Luann til å ødelegge årets fest - kledt som Hannah Montana - og avsløre Mileys hemmelige identitet?
Forlag Egmont serieforl.
Utgivelsesår 2008