Han som kom tilbake

av (forfatter).

Jerv forl. 2009 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Skavlan har en uvanlig gjest i studio. Den langhårete og skjeggete mannen ble savnet etter ei utforkjøring i en dyp fjord, to år tilbake. I denne tiden har han holdt seg gjemt i ei fjellhule. På spørsmål fra Skavlan om hva han har bedrevet tiden med i ensomhet, svarer mannen at han har tenkt. Ved hjelp av sitt budskap, sin karismatiske utstråling og en rekke tilfeldigheter, oppnår den tilbakevendte urovekkende stor oppmerksomhet langt utenfor landets grenser.

Omtale fra forlaget

Skavlan har en uvanlig gjest i studio. Den langhårete og skjeggete mannen i stolen vis á vis ble savnet etter ei utforkjøring i en dyp fjord, to år tilbake. I denne tiden har han holdt seg gjemt i ei fjellhule. På spørsmålet fra Skavlan om hva han har bedrevet tiden med i ensomheten, svarer mannen at han har tenkt. . Det gjør for så vidt jeg også, hver eneste dag, svarer Skavlan småspydig, . men jeg behøver vel ikke gjemme meg bort i to år av den grunn? . Det kommer an på hvor dypt du tenker, svarer mannen. Med hjelp av sitt budskap, sin karismatiske utstråling og en rekke tilfeldigheter, oppnår den tilbakevendte urovekkende stor oppmerksomhet langt utenfor landets grenser. ... oder war er Moses mit der Steintafel? Vielleicht ist er sogar der Heiland.. (Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) 9. august 2009).
Bjørn Johnsen debuterte med Menneskejerven, innlemmet i Norsk kulturråds innkjøpsordning 2004 og kåret til kategoribestselger. Et nytt opplag er under opptrykking. Han som kom tilbake er hans andre roman. www.menneskejerven.no

Bokdetaljer

Forlag Jerv forl.

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788299698115

EAN 9788299698115

Språk Bokmål

Sider 251

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket