Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken gir tips og ideer til hvordan du kan lage tapas med råvarer fra Hallingdal. Den gir også innsikt i råvarene og matkulturen som ligger til grunn for den lokale maten man får kjøpt i Hallingdal.
Omtale fra forlaget
Tapas er eit spansk ord for smårettar. Hallingkost er lokal mat frå Hallingdal. Når hallingkost blir servert som freistande smårettar, blir det - ja, nettopp - hallingtapas. Historia og kulturen er med. Boka gir innblikk i både viltjakt, ysting og bakekunst. Samtidig inneheld boka tips om korleis gode lokale matvarer kan nyttast på nye måtar. Boka har også mange lekre presentasjonar av hallingtapas. Framfor alt inspirerer boka til å prøve sjølv på eige kjøkken! Eldgrim H. Springgard har ført boka i pennen. Marius Rua har fotografert. Tellus Works står for den grafiske designen.
Forlag Hallingkost BA
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788299788502
EAN 9788299788502
Omtalt sted Buskerud
Språk Nynorsk
Sider 169
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket