Hallingtapas

smått og smakleg

av (forfatter) og Marius Rua (illustratør).

Hallingkost BA 2008 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir tips og ideer til hvordan du kan lage tapas med råvarer fra Hallingdal. Den gir også innsikt i råvarene og matkulturen som ligger til grunn for den lokale maten man får kjøpt i Hallingdal.

Omtale fra forlaget

Tapas er eit spansk ord for smårettar. Hallingkost er lokal mat frå Hallingdal. Når hallingkost blir servert som freistande smårettar, blir det - ja, nettopp - hallingtapas. Historia og kulturen er med. Boka gir innblikk i både viltjakt, ysting og bakekunst. Samtidig inneheld boka tips om korleis gode lokale matvarer kan nyttast på nye måtar. Boka har også mange lekre presentasjonar av hallingtapas. Framfor alt inspirerer boka til å prøve sjølv på eige kjøkken! Eldgrim H. Springgard har ført boka i pennen. Marius Rua har fotografert. Tellus Works står for den grafiske designen.

Bokdetaljer

Forlag Hallingkost BA

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788299788502

EAN 9788299788502

Omtalt sted Buskerud

Språk Nynorsk

Sider 169

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket