Halden food city

en bok om mat og folk i Halden

av (forfatter), Robert Aksmo (forfatter), Ole Fratzke Eilsø (forfatter), Thomas Havenstrøm (forfatter) og Vibeke Havenstrøm (illustratør).

Ask 2012 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Ideen til denne boka fikk forfatterne da de hørte hvor mye frossenpizza folk i Norge spiser i året. De fikk lyst til å vise at folk i Halden kan langt mer i matveien enn som så. Dermed dro forfatterne hjem til folk og ba dem lage en rett som de selv satte pris på og hadde lyst til å vise dem. De ble ikke skuffet! Responsen var enorm, og de kunne fylt mange bøker med mennesker som kan kunsten å by både på seg selv og gode oppskrifter. De som ble med i denne boka kan føle seg privilegerte, for det var et hav å ta av. I boka kokkelerer kjente haldensere som Harald Rønneberg, Henning Kvitnes, Ole Evenrud, H.C. Andersen, Øystein Karlsen, Håkon Ohlgren og Knut Nærum, side om side med en rekke andre haldensere. Resultatet har blitt en flott og gjennomillustrert gavebok i stort format, der hele 87 hovedpersoner blir presentert og portrettert. Til sammen er 300 personer med i Halden Food City og gir leseren en skikkelig smak av Halden.

Bokdetaljer

Forlag Ask

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788292221150

EAN 9788292221150

Omtalt sted Halden

Språk Bokmål

Sider 225

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket