Hageguiden

grunnbok i hagestell

av (redaktør), Marcus Harper (illustratør) og Mona Lande (gjendikter).

Gyldendal fakta 2005 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken omfatter det du trenger å vite om stell i hagen og gir svar på spørsmål om hvilke planter som passer best i din hage, hvordan man beskjærer roser, buskvekster og frukttrær og hvilke redskaper du har bruk for. Forfatteren presenterer de 20 beste staudene og sommerblomstene, og de 10 beste klatreplantene, løkene og fuksiaene. Med spørsmål og svar, ordforklaringer og register.

Omtale fra forlaget

Hageguiden Grunnbok i hagestell Denne boken inneholder alt du trenger å vite om stell i hagen og gir svar på alle spørsmålene dine * Hvilke planter vil trives best i min hage?* Hvordan beskjærer jeg roser, buskvekster og frukttrær?* Hvilke redskaper har jeg bruk for?I tillegg får du opplysninger om gode planter til ulike steder og formål, bruk av kompost, stell av plen og hvordan bekjempe sykdommer og skadedyr.Boken inneholder også en oversikt over de 20 beste staudene, de 20 beste sommerblomstene, de 10 beste klatreplantene, de 10 beste løkene og de 10 beste fuksiaene.Hageguiden er bearbeidet og tilrettelagt for norske forhold av landskapsarkitekt Mona Lande

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal fakta

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788205332409

EAN 9788205332409

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket