Håp og kjærlighet i Rainier Drive

av (forfatter) og Mona Berge (oversetter).

Harlequin og HarperCollins Nordic 2015 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Miniserie: Cedar Cove (6)

Kjære leser!
Som du kanskje har hørt, opplevde jeg nylig noe svært vondt. Min mann Seth og jeg mistet restauranten vår, The Lighthouse, i en påtent brann. Alt som er igjen nå er en forkullet askehaug. Seth er som besatt av å finne ut hvem som står bak ugjerningen, mens jeg helst vil glemme alt og begynne på nytt.

Den hovedmistenkte og tidligere ansatt, Anson Butler, forsvant rett etter brannen, og hans kjæreste, Allison, gjør alt for å finne beviser for at han er uskyldig. Men jeg tviler på om han virkelig er det. Hvorfor skulle han ellers forsvinne så brått fra byen?

Og vil frisøren Teri klare å håndtere det faktum at hennes nye kjæreste er mangemillionær, mens hun er vant til å leve fra hånd til munn?

Nei, nå må jeg slutte, jeg skal spise lunsj med min gamle venn Warren Saget. Vi må treffes snart, slik at jeg kan fortelle mer om alt som har skjedd i byen!

Forlag Harlequin HarperCollins Nordic

Utgivelsesår 2015