Er sammen med "Når miljømål møter den kommunale virkeligheten" (1996) sluttrapporten fra prosjektet "Kommunal miljørevisjon". Dette heftet forklarer hvordan man skal sette igang og gjennomføre en miljørevisjon i kommunen. Alle fasene i miljørevisjonsprosessen fra forarbeidet til den avsluttende verifikasjonen gjennomgås trinn for trinn. Behandler miljørevisjonens plass i det kommunale styringssystemet og erfaringene fra de ni deltakende kommunene i prosjektet. Med eksempel på revisjonsrapport fra Bømlo kommune.
Forlag Kommuneforlaget
Utgivelsesår 1996