Håndbok i konkursrett

av (forfatter) og Lotte Lundby Kristiansen (forfatter).

Gyldendal 2023 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Når en person eller et selskap har store økonomiske problemer, kan det bli aktuelt med en konkursbehandling. En rekke juridiske og praktiske problemstillinger dukker opp i denne prosessen, og uansett hvilken rolle du har i en slik sak, kan rettsområdet fremstå uoversiktlig. Håndbok i konkursrett er en praktisk bok som retter seg mot advokater, saksbehandlere og andre som arbeider med og anvender konkursreglene. Boken gir en innføring i de juridiske og praktiske problemstillingene du møter under en konkursbehandling, og målet med boken er å gjøre det enkelt for deg som leser å identifisere og løse rettslige problemstillinger som oppstår under en konkursbehandling. I tillegg gir boken gode praktiske tips til hvordan man går frem i arbeidet med bobehandlingen, og vil derfor være et praktisk hjelpemiddel for deg som skal arbeide med dette fagfeltet. Boken kan leses fra perm til perm hvis du vil lære om hele konkursfeltet, men den er også godt egnet som oppslagsverk. Forfatterne gir gode henvisninger til litteratur og rettspraksis på området, slik at du som har behov for å gå dypere inn i stoffet, lett skal finne utdypende kilder.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2023

Format E-bok

ISBN13 9788205588196

EAN 9788205588196

Språk Bokmål

Sider 356

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket