Boken er tilpasset et spesielt behov for fraktefartøynæringen. Den omhandler økonomistyring, sjørettslige emner, meglerens rolle i næringen, samt sjøforsikring. Emner som hver for seg og samlet, har stor betydning for driften av et lite rederi. Den er velegnet som kurs- og oppslagsbok, den er lettfattelig, og får frem essensen i de emner som omhandles. En detaljert innholdsfortegnelse og et fyldig stikkordregister gjør det lett å finne frem i det vell av opplysninger boken inneholder.
Forlag Vett & viten
Utgivelsesår 1991