Haaland

den utrolige historien bak verdens beste spiss

av (forfatter) og Cecilie Winger (oversetter).

Cappelen Damm 2024 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I Haaland graver forfatter Lars Sivertsen etter Erling Haalands røtter, gir leseren innsikt, og dukker ned i kjernen av det som får mannen fra Bryne til å score. I sin debutsesong for Manchester City har sensasjonen Erling Haaland satt fyr på fotballverdenen. Den 23 år gamle spissen, kjent for sin unike kombinasjon av fart og styrke, har redefinert kunsten å score. Den høyt ansette fotballjournalisten Lars Sivertsen følger Haalands utvikling til stjernestatus i denne biografien, en fortelling som begynner i Bryne der de begge vokste opp. Erling er sønn av tidligere Manchester City-spiller Alfie Haaland, og startet sin reise i hjemklubben Bryne FK i 2016 og flyttet senere til Molde FK, Red Bull Salzburg og Borussia Dortmund, før Manchester City meldte sin ankomst til Premier League. I sin første Premier League-sesong med Manchester City knuste Haaland rekorder og oppnådde sin ultimate drøm: å vinne The Treble med klubben i hans hjerte. Denne prestasjonen befester hans status som et av de mest eksepsjonelle talentene i fotballhistorien, og viser at en gutt fra Bryne virkelig kan erobre fotballens verden.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2024

Format Innbundet

ISBN13 9788202845858

EAN 9788202845858

Omtalt person Erling Braut Håland

Språk Bokmål

Sider 268

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket