Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boken finner du en matoppskrift med vinforslag til hver fredag i året. Oppskriftene er basert på sesongens råvarer, og hver måned har en favorittråvare. Boken har også forslag til aperitiffer og desserter. Med oppskriftregister og vin- og spritregister.
Omtale fra forlaget
Middag på en halvtime, med én god vin. Alt innkjøpt på vei hjem fra jobb. Det er den enkle grunntanken bak Håkan Larssons fredagskveld. Den beste kvelden i uken, når vi vil spise og drikke godt - uten å bruke for mye tid og penger. Og uten å farte byen rundt, på jakt etter eksotiske ingredienser. I en nyskapende og skjønn forening av mat, vin og kultur, løser den kjente mat- og vinskribenten Håkan Larsson utfordringen som venter utallige nordmenn når det nærmer seg ukeslutt, der han, for hver av årets måneder, byr generøst på; Mat basert på sesongens råvarer, med de deiligste smaker. Den perfekte vinen til hver rett, presentert med polets varenummer og pris. Månedens vin og utvalgte råvare. Gode aperitiffer med spennende tilbehør. Søte og gode desserter, klar til å settes på bordet. I tillegg gir Håkan Larsson tips om kjøkkenmusikk som gir den rette fredagsstemningen - og leseverdige bøker å koble av med i helgen. Ingen vanlig kokebok, altså. Skål for det - og god fredag!
Forlag Notabene forl.
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788299861403
EAN 9788299861403
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket