Boken gir et innblikk i forkynneren, forfatteren og misjonsmannen Ingulf Diesens liv, i Guds tjeneste. Dette er bind to av hans selvbiografi.
Ingulf Diesens lange og trofaste tjeneste i byer og bygder har inngitt en respekt og anerkjenelse som få er forunt. Her forteller han om noen av sine mange opplevelser hvor Gud har vært med både i livets mest utfordrende oppgaver og i møte med mennesker. Han forteller om reiser til Øst-Europa med tallrike menighetsdannelser, kirkebygg og nødhjelpsprosjekter. For første gang offentliggjøres dokumenter fra den vanskelige kommunisttiden, hvor han deltok i bibelspredning og dannelse av det nasjonale Bibelselskapet. Både i utland og i eget hjemland er forkynnelsen av evangeliet til sjelers frelse og troendes åndsopplevelser som er målet for Ingulfs tjeneste. Han har forkynt evangeliet både i storbyer og i grisgrendte strøk. Ingulf ble på sin 80-årsdag tildelt Kongens fortjenestemedalje i gull.
Forlag Hermon
Utgivelsesår 2009