Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren har samlet matoppskrifter fra fjern og nær, historisk og geografisk - og har bakt dem inn i tradisjoner, myter og sagn som våre matvaner sprunget ut av. Her er greske, italienske, russiske, kaukasiske, tsjekkiske, jødiske og arabiske oppskrifter ispedd franske regionale spesialiteter. Har litteraturliste. Illustrert.
Omtale fra forlaget
Forfatteren har samlet matoppskrifter fra fjern og nær, historisk og geografisk - og har bakt dem inn i tradisjoner, myter og sagn som våre matvaner sprunget ut av. Her er greske, italienske, russiske, kaukasiske, tsjekkiske, jødiske og arabiske oppskrifter ispedd franske regionale spesialiteter. Har litteraturliste. Illustrert.
Forlag Emilia
Utgivelsesår 1996
Format Innbundet
ISBN13 9788274190351
EAN 9788274190351
Språk Bokmål
Sider 142
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket