Lærerveiledningen inneholder tanker rundt lærestoffet og oppgavene i grunnboka, samt oppgaveforslag, ekstraoppgaver og aktiviteter. I tillegg kommer innspill til utfordringer som elever med matematikkvansker kan møte på i de aktuelle emnene.
Grunntall 2b lærerveiledning med fasit er en del av læreverket Grunntall. Lærerveiledningen inneholder forfatternes tanker rundt lærestoffet og oppgavene i Grunntall 2b, med kommentarer om hva som er viktig å vektlegge. Sidene i læreboka er gjengitt i sin helhet, og det er illustrert hvordan oppgavene skal løses. I tillegg er det forslag til flere aktiviteter enn dem som står i læreboka, og det er referanser til de ulike typene av ekstraoppgaver og tilleggsmateriale som finnes i Grunntall 2 Ressursperm. Til en del av oppslagene er det kommentarer og innspill knyttet til de spesielle utfordringene som møter elever med matematikkvansker/dyskalkuli i det aktuelle emnet. Lærerveiledningen har også forslag til IKT-oppgaver og -aktiviteter.
Forlag Elektronisk undervisningsforl.
Utgivelsesår 2011