Boka tar for seg både tradisjonell oppmåling, fotogrammetri og satelittmålinger (GPS). Den tar opp ulike prinsipper for beregningsarbeide, og hvordan de ulike beregningsoppgavene blir utført ved hjelp av dataprogrammer. Forfatteren tolker dernest resultatene fra ulike beregningsprosesser. Boka er beregnet til bruk i ingeniørutdannelsen ved høgskolene, men vil også kunne brukes ved de tekniske fagskolene og universitetene. I tillegg vil den være nyttig hjelpemiddel for alle som arbeider i faget. Med oppgaver etter hvert kapittel og stikkordregister.
Teknisk byggfag, VK1 kart og oppmåling . Boka tar for seg både tradisjonell oppmåling, fotogrammetri og satellittmålinger (GPS), og ulike prinsipper for beregningsarbeid, og hvordan de ulike beregningsoppgavene blir utført ved hjelp av dataprogrammer.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1998
ISBN13 9788200424536
EAN 9788200424536
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.