Grønnsaker

retter og råvarer

av (forfatter).

Cappelen 2000 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Første del av boken gir en beskrivelser av grønnsakene i tekst og med fargefotos slik at de lett kan identifiseres. I andre halvdel av boken finner du oppskrifter, både på vegetariske og ikke-vegetariske retter. Boka tar for seg de velkjente sortene og de mer uvanlige grønnsakene som er å få i dag. Du får du tips om hvordan du kan gjøre raffinerte vrier på klassiske grønnsakretter som asparges med estragonhollandaise eller fransk løksupppe, og hvordan du kan skape nye smakskombinasjoner, som gulrot- og koriandersuppe, lasagne med brokkoli og kylling, aspargesbønner med bacon og fløte og rosenkålgrateng. Med register.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788202186500

EAN 9788202186500

Språk Bokmål

Sider 255

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket