Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Første del av boken gir en beskrivelser av grønnsakene i tekst og med fargefotos slik at de lett kan identifiseres. I andre halvdel av boken finner du oppskrifter, både på vegetariske og ikke-vegetariske retter. Boka tar for seg de velkjente sortene og de mer uvanlige grønnsakene som er å få i dag. Du får du tips om hvordan du kan gjøre raffinerte vrier på klassiske grønnsakretter som asparges med estragonhollandaise eller fransk løksupppe, og hvordan du kan skape nye smakskombinasjoner, som gulrot- og koriandersuppe, lasagne med brokkoli og kylling, aspargesbønner med bacon og fløte og rosenkålgrateng. Med register.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788202186500
EAN 9788202186500
Språk Bokmål
Sider 255
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket