Dyrk dine egne avlinger innendørs + året rundt!
Hagearbeid vil som regel være en aktivitet som finner sted utendørs - særlig når det handler om å dyrke grønnsaker. Men ved å velge de rette grønnsakene og skape et riktig miljø innomhus, så kan man dyrke nesten hva som helst under tak. Noen avlinger er selvfølgelig lettere å dyrke fram enn andre: Mikrogrønt, skudd og spirer går problemfritt, og de er også blitt svært populære, ettersom de er billige, kjappe og enkle å dyrke. Men bare med en smule ekstra tålmodighet -spesielt hvis du er villig til å investere noen kroner i utstyr i form av lys, varme og ventilasjon - så kan du faktisk dyrke både urter og grønnsaker med litt mer substans, for eksempel salat og tomater, innendørs. Til og med sopp og frukt kan dyrkes inne året rundt, dersom du følger rådene i denne spennende og vakre boken.
Forlag Commentum
Utgivelsesår 2015
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.