MØRKE KREFTER I MARIEFRED. Andre del i dette actionfylte urban fantasy-eposet, som har alt som skal til for å bli en moderne, nordisk klassiker LÆR FIENDEN Å KJENNE. Et uhyre herjer og overfaller folk i Mariefred om natten. Brødrene Viggo og Alrik må stoppe det før flere blir skadet. Er det en varulv? Og hvordan kan den bekjempes? Alrik og Viggo leter fortvilet etter kunnskap i det magiske biblioteket under kirkehaugen. Dit kommer også heksemesteren Damir for å søke råd. Men er han egentlig til å stole på?Grimen er andre del i Pax-serien. Spenningsforfatter Åsa Larsson og forfatter og pedagogikkforsker Ingela Korsell, har skapt serien PAX. Henrik Jonsson, illustratør som blant annet tegner serien Batman for DC Comics, har gjennomillustrert bøkene.
Utgivelsesår 2017
ISBN13 9788205502628
EAN 9788205502628
Serie PAX (2)
Genre Fantasy Spenning
Er nok for gammel for målgruppa, men er sikker på at 10-12 åringer vil elske denne serien. Skal ihvertfall prøve dem ut i 7. klassen min
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket39 bokelskere følger dette verket.