Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken gir en innføring i grilling. Den innleder med å forklare det praktiske rundt selve grillingen som blant annet valg av grill, brensel og verktøy, hvordan man tenner opp, styrer varmen, lager marinade og hvordan man vet når maten er ferdig. Deretter følger oppskrifter på hvordan man skal tilberede og grille kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker. Har register.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788204144997
EAN 9788204144997
Språk Bokmål
Sider 336
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket