Omtale fra forlaget
Nordmenn elsker grillmat. Det er så enkelt å bare slenge noen koteletter på knallvarm grillrist mens potetsalaten allerede står og venter på bordet. Og godt blir det. Men det finnes en annen måte å grille på som tar deg til grillhimmelen - barbecue. Mange kjenner BBQ som en amerikansk sørstatstrend med cowboyhatt og store, saftige kjøttstykker. Men man trenger ikke enorme griller og spesialinnretninger for et vellykket resultat. Hvem som helst kan få det til med det utstyret de har, og denne boka gir deg den enkle hemmeligheten bak barbecue. Her får du framgangsmåter for hvordan ulike kjøttstykker behandles på grillen for at de skal bli saftige og himmelsk møre, og få nydelig røyksmak. Boka inkluderer de norske klassikerne pinnekjøtt og svineribbe, og den viser deg så klart også hvordan du behandler fisk og grønnsaker på grillen. Du får dessuten vite når du bør gå for barbecue og når det faktisk passer best å grille på gamlemåten. Et eget kapittel med forslag til deilige og enkle sideretter er også med. Underveis får du servert tips og anekdoter, og ikke minst blir seige myter avlivet. Grill- og barbecuebibelen gir deg BBQ på norsk. Fra nå av vil ordet grillmat få en ny betydning.
Forlag Vega forlag
Utgivelsesår 2018
Format Innbundet
ISBN13 9788282115605
EAN 9788282115605
Språk Bokmål
Sider 245
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket