En kvinne blir funnet brent til døde i en leilighet i en forlatt bygning i Stockholm sentrum. Nok en rutinesak, tenker politisjefen og gir saken til Rebecca Kraft, som har sin første dag som drapsetterforsker på enheten for alvorlig kriminalitet.
Sammen med kriminaltekniker Karsten begynner hun å undersøke åstedet nærmere, og det går snart opp for henne at huset bærer på mange hemmeligheter. Hvorfor er det skjulte ganger i veggene, og hvem er gutten som bare Rebecca ser?
Jo mer hun nøster opp i sporene, desto mer vikles hun inn i historien. Og når de møter et grusomt syn på loftet, innser de at alt er mye verre enn noen kunne ha forestilt seg.
Forlag Lind & Co
Utgivelsesår 2023
Serie Enhet for grova brott (1)
Genre Politi og detektiver
En god lydbok lest av Cathrin Gram som har en stemme som er behagelig å høre på, blir spennende å få med seg neste del av boken når den dukker opp.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.