Grethes hus 5

interiør - visualisering

av (forfatter) og Grethe Høeg Gaudernack (medforfatter).

Sundførs byggfagkurs 2009 Spiral

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I dette heftet fokuseres det på møblering av soverom, stue og kjøkken, og hvordan man fargesetter på en funksjonell og pen måte. Du lærer mer om blant annet offentlig miljø, rendring, Hotlink, Virtual Building Explorer og Artlantis.

Omtale fra forlaget

I dette heftet brukes den nye norske interiørmalen for ArchiCAD. Soverom, stue og noe kjøkken møbleres. Offentlig miljø (legekontor i den vestlige delen) er viet flere kapitler, inkludert Byggforsk og universell utforming. Det lages møblerings- og himlingsplan av soverommet, samt oppriss. Pennesett i interiørmalen gjennomgås raskt. Penn 149 i interiørmalen gir sort kontur på møbler til vanlig, men er lys grå i himlingsplan. Du kan bruke din egen ArchiCAD-fil fra arbeidet med Grethes Hus 4, eller en ArchiCAD-fil som ligger på www.gretheshus.no/filer.htm. Forskjellige rendringsinnstillinger med Internal Engine og Light Works vises. Windowlight, som gir diffust lys fra vinduer, vises med flere eksempler. Hotlink, som gir mulighet for å lenke sammen flere ArchiCAD-filer, vises og forklares nøye. VBE, ArchiCADs nye viewer forklares raskt. Artlantis for ekstra realistiske rendringer vises nøye over 15 sider. Alt med "kokebok-oppskrift" fra miljøet i kjente og kjære Grethes Hus. En byggingeniørstudent skriver: "Jeg kjøpte nylig 4 av deres undervisningshefter til ArchiCAD 12. De ble "slukt rått" og jeg storkoste meg med å få tegne Grethes hus. Heftene er utrolige detaljerte og veldige lærerike, så vil bare benytte anledningen til å rose dere med den fantastiske jobben som er gjort med heftene. Her er det mange forfattere og pedagoger som har noe å lære!"

Bokdetaljer

Forlag Sundførs byggfagkurs

Utgivelsesår 2009

Format Spiral

ISBN13 9788299741989

EAN 9788299741989

Språk Bokmål

Sider 99

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket