Grethes hus 3

øvelseshefte 3 av 3

Archicad 11

av (forfatter), Grethe Høeg Gaudernack (medforfatter) og Ingolf Sundfør (illustratør).

Sundførs byggfagkurs 2007 Spiral

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

De tre øvelsesheftene gir en innføring i husbyggingsprogrammet Archicad. Øvelseshefte 1 inneholder oppgaver med detaljerte instrukser. Øvelseshefte 2 introduserer verktøyene Profile Manager og Stairmaker. I øvelseshefte 3 avsluttes huset.

Omtale fra forlaget

I hefte tre avsluttes huset. Terreng legges til og bearbeides med kotelinjer og vegetasjon. Du jobber ut fra et situasjonskart som du henter på www.gretheshus.no. Tryllestav og gravitasjons-funksjonen blir brukt. Du bruker hjelpelinjer og parallelle linjer, samt resize for å forandre størrelsen på et objekt. Du bruker de nye funksjonene Trace Reference og Visual Compare for å jobbe effektivt med underlagstegninger. Byggforsk Kunnskapsystemer blir brukt for å få tegningsprosessen så realistisk som mulig. Du lager en egen peis, setter inn egendefinerte bilder på veggen og henter ArchiCAD-objekter på nettet som brukes i tegningen Det lages en fargelagt fasadetegning med skygge. Du lærer hvordan rendere flere bilder på en gang samt hvordan lage en animasjon (film) av huset du har tegnet. Du lærer deg også hvordan du skriver ut og publiserer til PDF. Vi synes bøkene er veldig greie og brukervennlige og har derfor stor fremgang Byggingeniørstudent ved Høgskolen i Agder ... Heftet er det vanskeligste av de 3 heftene. Hvis man ikke leser nøyaktig, så går tegningen kanskje kaos. Eller man går glipp på noe. Men i hvert fall, det er et veldig bra hefte, jeg liker vanskelighetene, for slik lærer vi det godt ... Elev ved teknisk tegning, Hellerud vgs

Bokdetaljer

Forlag Sundførs byggfagkurs

Utgivelsesår 2007

Format Spiral

ISBN13 9788299741958

EAN 9788299741958

Språk Bokmål

Sider 99

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket