Greske retter

den beste maten for alle årstider

av (forfatter), Martin Brigdale (illustratør) og Jon Olav Skålid (oversetter).

Bladkompaniet 2001 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka er delt inn i fire hovedkapitler etter de fire årstidene. Hvert av disse kapitlene inneholder oppskrifter på grønnsak-, kjøtt- og fiskeretter og kaker som gjør bruk av årstidens ferske råvarer. Har register.

Omtale fra forlaget

Boka er delt inn i fire hovedkapitler etter de fire årstidene. Hvert av disse kapitlene inneholder oppskrifter på grønnsak-, kjøtt- og fiskeretter og kaker som gjør bruk av årstidens ferske råvarer. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Bladkompaniet

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788250945210

EAN 9788250945210

Omtalt sted Hellas

Språk Bokmål

Sider 160

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket