Fjerde bok i den dampende hete Crossfire-serien til Sylvia Day.
Kjempesuksessen fortsetter når Eva Tramell og Gideon Cross nå må hanskes med nye utfordringer i sitt stormende forhold. Vil fortiden deres knuse begjæret?
Crossfire er lest av over 250.000 nordmenn
Forlag Bastion
Utgivelsesår 2015
Serie Crossfire-serien (4)
Genre Erotikk
Omtalt sted New York
Dette er den 4. boken i Crossfire-serien, og Sylvi Day klarer fremdeles å holde på leseren. Denne boken gir et nytt innblikk i livene til Gideon og Eva da fortellermåten nå har endret seg fra kun å være fra Evas ståsted, til nå og også se ting fra Gideons perspektiv. På den måten bli vi bedre kjent med begge karakterene. Ellers bygger historien på de andre bøkene i serien, og problemene fortsetter å bygge seg opp rundt Eva og Gideon. Men selv med problemene fortsetter de begge å utvikle seg som individer og som par. Boken gir også et gjenkjennelig innblikk i hvordan parforhold kan være oppbyggende og nedbrytende. Hvordan man kan kjenne på frykten for å miste seg selv, samt det sterke ønsket man har til å beskytte sin kjære. Alt i alt vil jeg si dette er ei god bok, den er fengende og fungerer godt i Crossfire-serien. Spenningen fortsetter og jeg gleder meg til å lese den neste, og siste boken i serien.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket70 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketMål: 100 bøker - oppnåd 30. mai (Lest 2019 - del I)
Nytt mål: 170 (200) bøker