Denne boka kan brukes som et hjelpemiddel for offentlige myndigheter i utforming av regelverk og anbudsinnbydelser og for utenlandske tjenesteytere som ønsker å tilby sine tjenester i Norge, og deres konkurrenter. Boka behandler norske regler om utdannelse, praksis og utførelsen av arbeidet, og hvilke krav EØS-retten tillater stilt i bygge- og anleggsbransjen. De norske reglene i plan- og bygningsloven om hvem som kan få ansvarsrett for bygg står sentralt, men boka legger også vekt på anskaffelsesregelverket og de EØS-reglene som handler om gjensidig anerkjennelse av kvalifikasjoner.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 2007