Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oversikt over restauranter i alle prisklasser, fra små bistroer til restauranter rangert med Michelin-stjerner eller Bib Gourmand. Den gir også oversikt over hoteller og andre overnattingssteder i alle prisklasser. Sammen med reiseguiden får du boka The history of the Michelin guide 1900-2011.
Omtale fra forlaget
Boka har oversikt over restauranter i alle prisklasser, fra små bistroer til restauranter rangert med Michelin-stjerner eller Bib Gourmand. Den gir også oversikt over hoteller og andre overnattingssteder i alle prisklasser. Sammen med reiseguiden får du boka The history of the Michelin guide 1900-2011.
Forlag Michelin
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9782067153516
EAN 9782067153516
Serie Michelin. The red guide
Omtalt sted Britiske Øyer
Språk Engelsk
Sider 955
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket