Gran Canaria besøkes av mange hundre tusen norske turister årlig, og er den mest populære destinasjonen for sol og varme om vinteren for nordmenn.
Bussrutenettet er godt utbygd, men bussrutekart og god informasjon mangler på busselskapets nettsted. Dette har Frifot Forlag gjort noe med. Denne utgivelse inneholder detaljerte kart som viser alle bussruter og holdeplasser langs sørkysten der de fleste turister oppholder seg, på strekningen mellom Bahia Feliz og Puerto de Mogán. Dette omfatter også detaljkart for Playa del Inglés/Maspalomas/Meloneras området. På disse kart vises også gatenavn for alle større gater. Full oversikt over alle bussruter i sør, med alle viktige holdeplasser og reisetid er også inkludert.
Parallell tittel Gran Canaria süd : Buslinien-Karte Gran Canaria sør : bussrutekart
Forlag Frifot
Utgivelsesår 2015