I 1946 stiftet Trygve Gotaas og H. Irgens Larsen firmaet Gotaas-Larsen Inc. i USA. Dette la grunnen for selskapet som skulle få forgreninger til Norge. Denne boken tar for seg selskapets historie.
I 1946 stiftet Trygve Gotaas og H. Irgens Larsen firmaet Gotaas-Larsen Inc. i USA. Dette la grunnen for selskapet som skulle få forgreninger til Norge. Mannskap og offiserer var hovedsaklig norske og derfor ble det i 1955 etablert ett kontor i Norge under navnet Trygve Gotaas a/s. I 1960 endres navnet til Gotaas-Larsen a/s, og i 1977 ble det etter ekstraordinær generalforsamling besluttet at selskapet som nå var kjøpt hjem til norsk eie skulle bytte navn til Irgens Larsen a/s. Leif Stange er født 1921. Han begynte å jobbe i Irgens Larsen a/s, daværende Gotaas Larsen a/s, som regnskapssjef i 1960. Han var finansdirektør når han i 1979 trakk seg fra stillingen av helsemessige grunner. Fram til pensjonen i 1988 var han ansatt som kontorsjef.
Forlag Kolofon
Utgivelsesår 2009