Omtale fra forlaget
Selv om du er glutenallergiker, betyr ikke det at du må spise tørt, smakløst bakverk resten av livet. I denne boken får du mange gode oppskrifter på ulike typer brød, kaker og annet bakverk som du kan nyte både til hverdag og fest.
Først i boken gjennomgår du et lite kurs i glutenfri baking med beskrivelse av teknikker og råvarer. Å ikke tåle gluten innebærer store forandringer i kostholdet. Ikke minst opplever de fleste at det å ikke kunne spise vanlig brød er en stor forandring og et tap. Men denne boken viser at du likevel kan bake godt brød av mange typer. Ved hjelp av noen enkle knep, litt trening og alternative råvarer enn vi kanskje er vant til, kan glutenfritt brød bli noe å glede seg over.
Begynn med noen enkle bakeoppskrifter fra boka, og du vil oppleve at du har en stor skatt av gode oppskrifter å ta av. Her fins det bakst for enhver anledning - alt fra god hverdagsbakst til fine festkaker.
Boken er faglig gjennomgått av Norsk Cøliakiforening, som har tilpasset ingredienser og råvarer til norske forhold.
Forlag Cappelen Damm faktum
Utgivelsesår 2010
Format Heftet
ISBN13 9788202335663
EAN 9788202335663
Serie God helse
Språk Bokmål
Sider 152
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket