Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne grunnleggende kokeboka inneholder oppskrifter både på norske og utenlandske retter. Her er også stoff om baking, bruk av krydder, konservering m.m. Egne kapitler gir råd om hvordan oppskriftene kan brukes ved sykdom og helseproblemer av forskjellig art. Oppskriftsregister bak i boka. Ill.
Omtale fra forlaget
Denne grunnleggende kokeboka inneholder oppskrifter både på norske og utenlandske retter. Her er også stoff om baking, bruk av krydder, konservering m.m. Egne kapitler gir råd om hvordan oppskriftene kan brukes ved sykdom og helseproblemer av forskjellig art. Oppskriftsregister bak i boka. Ill.
Forlag Landbruksforl.
Utgivelsesår 1993
Format Innbundet
ISBN13 9788252916089
EAN 9788252916089
Språk Bokmål
Sider 212
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket