Godt grønt

kokebok for vegetarmat

av (redaktør), Odd Busmundrud (redaktør) og Carl Henrik Grøndahl (redaktør).

Dyade forl. 1999 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder over 100 oppskrifter på mat fra det enkle til mer avansert kokekunst. Oppskriftene er hentet fra matsidene i Acems medlemsblad gjennom to årganger. Det er også tatt med noen tommelfingerregler for riktig laktovegetabilsk kosthold. Med stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Boken inneholder over 100 oppskrifter på mat fra det enkle til mer avansert kokekunst. Oppskriftene er hentet fra matsidene i Acems medlemsblad gjennom to årganger. Det er også tatt med noen tommelfingerregler for riktig laktovegetabilsk kosthold. Med stikkordregister.

Bokdetaljer

Forlag Dyade forl.

Utgivelsesår 1999

Format Innbundet

ISBN13 9788291405056

EAN 9788291405056

Språk Bokmål

Sider 119

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket