Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på hjertevennlig mat og drikke. Her er tips om pålegg, brød som passer til forskjellige retter, om kjøtt, fisk og skalldyr som er trygt å bruke og hvordan man skal tilberede dem, om desserter og kaker, og ikke minst om frukt, grønt, olivenolje og rødvin. Med oppskriftsregister og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788202214241
EAN 9788202214241
Språk Bokmål
Sider 167
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket