Omtale fra forlaget
"Gode matsopper"beskriver de mest velsmakende matsoppene som vi finner i vår egen natur.
Soppenes viktigste kjennetegn er nøye beskrevet, og alle soppene er illustrert med fargefotos. I boka beskrives også giftige og uspiselige sopper som lett kan forveksles med matsoppene - slik at soppsankingen blir trygg. I tillegg presenterer boka omkring femti matoppskrifter som gir inspirasjon til hvordan man kan nyte soppene man finner.
Tilrettelagt for norske forhold av Oliver Smith, formann i Norsk Soppforening og en av våre fremste soppeksperter.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788249606122
EAN 9788249606122
Språk Bokmål
Sider 190
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket