Gode, gamle nissehistorier

av (redaktør).

Font 2015 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Med "Gode gamle nissehistorier" har Anne Bull-Gundersen gitt oss en klassisk julebok med tradisjonsrike tekster og illustrasjoner i et vakkert design. I folketroen har nissen hatt en fremtredende plass i mange århundrer, og det finnes utallige historier der nissen spiller hovedrollen. Ifølge tradisjonen gjelder det å holde seg inne med ham, hvis ikke er det ikke godt å vite hva han kan finne på, lunefull og uforutsigbar som han er. Den som steller pent med nissen, kan regne med en trofast medhjelper som tar vare på dyrene og holder øye med gården, men stakkars den som glemmer å sette ut grøt til ham på julaften! Bull-Gundersen har samlet mange forskjellige nissehistorier, både nye og gamle, for store og små. Noen av historiene har levd på folkemunne gjennom generasjoner, mens andre er signert kjente forfattere som bl.a. Asbjørnsen og Moe, Astrid Lindgren og H.C. Andersen.

Forlag Font

Utgivelsesår 2015

Språk Bokmål Nynorsk Flerspråklig

1 bokelsker følger dette verket.