Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på forskjellige typer brød, både med grovt og fint mel, havrebrød, rugbrød, glutenfrie brød, kuvertbrød, focaccia, grissini, nan, surdeigsbrød og knekkebrød. Boka inneholder en faktadel om hevemidler, melsorter og generelle baketips.
Omtale fra forlaget
Finnes det noe bedre enn duften av nybakt brød? I denne boka gir vi deg oppskrifter på all slags brød - landbrød, grovbrød, valnøttbrød, rundstykker og kuvertbrød. Boka har også viet mye plass til dagens moderne brød inspirert av internasjonale oppskrifter; foccacia, grissini, poppadums, bagels, og så videre.
Boka innledes med fakta om blant annet ulike gjærprodukter, melsorter, samt et feilsøkingsskjema. God bakst!
Forlag Damm
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788204095640
EAN 9788204095640
Språk Bokmål
Sider 96
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket