Bjørn Dæhlie forteller om hvordan det var å vokse opp i Nannestad og om skikarrieren sin. Boka inneholder tips om smøring, trening, teknikk og ernæring.
Glad i å gå på ski? Bjørn Dæhlie tipser og forteller God på ski er ingen stor og tung instruksjonsbok, men her er mange tips og råd å ta med seg for unge skientusiaster. I tillegg forteller Bjørn Dæhlie med humor og varme om oppvekst og skikarriere . til inspirasjon for dem som liker å gå på ski og gjerne vil bli god, men også for dem som først og fremst er opptatt av verdens beste skiløper. En skigledespreder av en bok! Les om: Mesterkokken Bjørn Dæhlie på elleve år som laget vafler for en hel kafeteria Den elleville grisungen som Vegard Ulvang kastet opp i senga til Bjørn Dæhlie Smøring - hva trengs egentlig? Høydepunkter med "Gutta på tur" Barn og trening - når er tiden inne for å spesialisere seg? Den ubeskrivelige utmattelsen etter gull på 50 km i Nagano i OL 1998 Teknikk og trening - hva er viktig?
Forlag Gyldendal Tiden
Utgivelsesår 1998
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.