Heidi Gellein (f. 1974) har tidligere gitt ut suksessboken "Mammahjerte". "God nok" er en samling tekster i kjent Heidi Gellein-stil, som handler om personlige erfaringer rundt identitet og selvbilde, relasjonen med Gud, kropp og utseende, takknemlighet og det å inngå våpenhvile med seg selv. En varm, personlig og ærlig bok som virkelig får leseren til å senke skuldrene og HVILE.
"Det er bedre å tilbringe noen kvelder i pysjbukse med overfylt søppelbøtte og midlertidig nedsatt næringsverdi på maten, enn å late som man er en duracellkanin og til slutt gå tom for batterier." - fra boken
Forlag Luther
Utgivelsesår 2014
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHodet mitt er fullt av forventninger om hva jeg skulle og burde gjøre. Det interessante er hvem som skaper disse forventningene? Er det alle de andre, eller er det kanskje mest meg selv? Er det en mulighet for at vi sitter rundt i stuene våre med masse dårlig samvittighet fordi vi ikke lever opp til våre egne forventninger? Snakk om bortkastet energi!