God nok

en pensumbok i livets skole

av (forfatter).

Kolofon 2018 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Marit Theresie Hardeberg Svensen er født i Grimstad i 1966. Hun har Master of Business and Marketing, og Bachelor i Spansk språk og Latinamerikastudier ved Universitet i Bergen og Universidad de Las Palmas de Gran Canaria. For tiden arbeider hun som Freelance forfatter/ kursleder/spansklærer/translatør/tolk/kunstner.

I 2010 gav hun ut sin første diktbok «Dans på roser» som var en videreføring av hennes to fotoutstillinger med samme navn.

Diktboken «Med roser i hjertet» kom i 2012 og handler om livet og de nære opplevelser som de fleste kan kjenne seg igjen i. Roser har en helt spesiell betydning i forfatterens liv og i hennes bøker. Hun ser på roser som et symbol på oss mennesker, og rosehagen som et symbol på verden der vi bor.
«Roser langs veien» ble utgitt i 2013. Diktene bærer preg av et hjerte som har levd, og som har masse kjærlighet å gi. Også denne boken handler om de gjenkjennelige tingene i livet, vakkert illustrert med egne rosebilder.

I 2014 kom «Når en rose visner - en vandring i sorgens landskap » som inneholder dikt til trøst og oppmuntring når livet blir preget av sorg. Forfatteren ønsker med denne boken å være en stemme for de stemmeløse, en stemme for alle dem som rammes av egen sykdom eller sorg, eller som står nær den som rammes.

«God nok - en pensumbok i livets skole» er forfatterens nyeste utgivelse og inneholder dikt med et viktig budskap som alle trenger å høre - du er god nok!

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2018

Format Innbundet

ISBN13 9788230017906

EAN 9788230017906

Språk Bokmål

Sider 46

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket